Passasjerturer sommeren 2019 er nå klar.

Første tur blir 28/6 og vil gå igjennom Espevær og Kuleseidkanalen. Dette er en flott tur gjennom trange kanaler og nydelig Vestlandsnatur. Vi legger opp til servering om bord med bygdatunets kjempegode fiskesuppe som er inkludert i prisen. Drikke kjøpes om bord. Turen starter og avsluttes fra Kåso i Langevåg.

Billetter legges ut for salg førstkommende tirsdag. Ta gjerne kontakt med oss dersom dere er en gruppe så er vi behjelpelige med å sette sammen en pakke til dere. Kanskje en godt alternativ til en sommer avslutning for bedriften?

Prisen inkludert mat er 520,- pr voksen og 179,- for barn.

Neste passasjertur er planlagt 7 september sammen med Sunnhordland Geopark. Brynjar Stautland vil være guide og tema for turen vil være geologi på Bømlo der vi blant annet besøker Hespriholmen utenfor Espevær, Norges eldste bergindustri.

Mer informasjon følger etter sommerferien.

Husk at det også er mulig å bestille egne turer for grupper der du selv bestemmer reisemål og opplevelser. Vi hjelper gjerne til med å sy sammen pakker med mat og drikke, guidede turer eller en minneverdig opplevelse mellom holmer og skjær langs den flotte Vestlandsnaturen.

Velkommen ombord på Gå På.